O nama

Moje ime je Nataša Žic – Ivančić. Sa suprugom Deanom, kćeri Leom i sinom Lorisom  živim u obiteljskoj kući na Krasici, mjestu 7 km udaljenom od Rijeke. Ograđena okućnica prilagođena je psima tako da su ukrasne biljke ograđene, a teren je nasut šljunkom pa nikada nema blata i psi se ne mogu uprljati, a i lako se održava čistim.

Početkom 2000. godine počeli smo se interesirati o pudlama i nakon dugog biranja i čekanja 2003.u naš dom došla je Abra United Colors Poodle-crna kraljica.
Od tog trenutka počela je naša opčinjenost  i zaljubljenost ovom inteligentnom i divnom pasminom.
Nažalost Abra je prerano “otišla” 2006.  i nakon  nje u nas dom došla je Freyja United Colors Poodle, Marvel Powder Puff- “Tyr”, Milenium United Colors Poodle- “Borej” and  Justin My Favourite Lady- “Zara”, Kirk-B- “Korin” , naša  Drita-Diva Moretto  Fiumano itd….

Uzgajivačnica Moretto Fiumano

Ljubav prema psima i velika podrška moje obitelji te naša ljubimica Freyja ključni su razlog zašto sam osnovala uzgajivačnicu ” MORETTO FIUMANO F.C.I.109/08.”.

Zašto Moretto Fiumano?

Moretto Fiumano – Morčić simbol je grada Rijeke (tal. Fiume) kojeg žene nose kao statusni simbol u obliku naušnica i drugog nakita, a u spomen na pobjedu nad Turcima u 16.st. Morčić je i zaštitni znak Riječkog međunarodnog karnevala.

Cilj uzgajivačnice Moretto Fiumano

Cilj uzgajivačnice”MORETTO FIUMANO” je uzgoj pudli koje odgovaraju standardu pasmine eksterijerom i temperamentom, a da se pri tome ne zanemari zdravlje.
Nadamo se da će štence kupiti zaljubljenici u pse i ovu pasminu bilo za
kućne ljubimce ili izlozbene pse.

Uspjesi uzgajivačnice  “Moretto  Fiumano”

Naše pudle su Internacionalni i Multi  šampioni i šampioni Hrvatske, Slovenije, Austrije ,Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Makedonije,Srbije što je dokaz ne samo njihove ljepote već i kvalitete i zdravlja.   Detalje o njihovom uspjehu i rezultatima možete vidjeti na osobnim stranicama naših pudli i na stranici Puppy.

Zahvala

Hvala mojoj obitelji i mojim roditeljima na podršci i razumijevanju, kolegama uzgajivačima i sucima koji mi pomažu svojim znanjem i iskustvom, hvala svim groomerima na čijim radionicama sam bila, te svim prijateljima koji se raduju uspjesima mojih pudli.

  • Hrvatski
  • English

Kontaktirajte nas...

NATAŠA ŽIC-IVANČIĆ
KRASICA 119 B
51224 KRASICA
CROATIA
e- mail: moretto.fiumano@gmail.com
mob: +385 91 5763 777